Om tvåstegsverifiering

Tvåstegsverifiering är kanske inte tillgängligt i din region. Se My Kaspersky-hjälpen för mer information.

Tvåstegsverifiering förhindrar att obehöriga loggar in på ditt My Kaspersky-konto även om de känner till lösenordet. För att verifiera din identitet får du en unik säkerhetskod på något av följande sätt:

Det går att aktivera tvåstegsverifiering i My Kaspersky. Om du byter telefonnummer går det att uppdatera i My Kaspersky. Om du redan loggade in på kontot på en enhet ändrar inget. För mer detaljerade instruktioner kan du se My Kaspersky-hjälpen.

Säkerhetskoden är giltig under en kort period. Begär en ny säkerhetskod om den upphör att gälla.

Om du inte fick ett sms med säkerhetskod

Överst på sidan